Snijders Technisch Bureau Snijders Technisch Bureau      
Snijders Technisch Bureau
 
PRODUCTEN
CONTACT
 

Badkamers en sanitair bij ATIBS

De badkamer is de afgelopen jaren een andere rol gaan spelen in het leven van de gemiddelde Nederlander. Twintig jaar geleden was het nog een plek om je snel te wassen, douchen en tandenpoetsen, nu is het DE ruimte als het gaat om heerlijk relaxen.

Badkamers zijn de laatste tijd ook ware pronkstukken geworden waar één ieder zich prettig en thuis voelt. ‘s – morgensvroeg in een badkamer stappen die u aanspreekt is anders dan een doorsnee badkamer waar het witlicht u pijn doet in de ogen. 
ATIBS verzorgt voor u de afwerking van uw gekozen badkamer en haar tegelbewerking.

Niets is zo zonde alsuw investering niet het gewenste resultaat oplevert door kleine, maar toch opvallende onvolkomendheden. De badkamers die in alle stijlen te vinden zijn, verdienen de nodige aandacht.

Of u nu kiest voor het installeren van badkamermeubels en douchedeuren, spiegels, tegels, douche- en stoomcabines en andere accessoires. Bij ATIBS bent u goed terecht voor de juiste afwerking daarvan. Ook voor uw keuze van sanitair helpt ATIBS u graag een handje. Ook waar het gaat voor dat belangrijk stukje deskundig advies. U kunt tijdems de verbouwing een beroep doen op onze vakkundigheid.

Het inrichten van uw badkamer en/of sanitair kan voor menigeen grote hoofdbrekers opleveren. Het is namelijk altijd lastig om je badkamer zo optimaal mogelijk in te delen, met name als er sprake is van een klein vertrek. Want hoe krijg je de grote objecten, zoals een bad, een douche en een wastafel in een klein vertrek?

Om antwoord te kunnen geven op deze, en nog vele andere, vragen is het erg belangrijk dat u zich eerst goed gaat oriënteren wat er allemaal te koop en mogelijk is op de badkamer- en sanitairmarkt.

Laat u adviseren en neem contact met ons op!


 
 
046 - 4262240