Snijders Technisch Bureau Snijders Technisch Bureau      
Snijders Technisch Bureau
 
PRODUCTEN
CONTACT
 

Certificaten

Vanaf 1990 heeft onze directeur de heer J. Snijders met veel plezier en toewijding bij diverse kleine en grotere installatie bedrijven gewerkt. Hier heeft hij dan ook veel ervaringen opgedaan zowel in de uitvoering als ook op het gebied van engineering en projectleiding.

In de periode 1995 - 2000 is het idee geboren om een eigen bedrijf te starten om op de eerste plaats de klanten een juist advies over hun nieuwe of te renoveren installatie te geven. Van uit deze gedachte de juiste installaties te leveren, te monteren en in bedrijf te stellen.

Nadat de heer Snijders op 20 april 2001 zich als zelfstandig installateur bij de kamer van koophandel had ingeschreven was Snijders Technisch Bureau geboren.
Inderdaad was want vanaf 01 augustus 2006 is de naam verandert in ATIBS, wat betekend Advies & Technisch Installatiebedrijf Snijders

Certificatenvermelding
In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren.

Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

In het erkenningen register is een installatiebedrijf te selecteren op een vijftal vakgebieden of vakdisciplines. De vakgebieden zijn zo gekozen dat nagenoeg het gehele vakgebied wordt afgedekt. In het register is te selecteren op deze vakgebieden en in combinatie met een postcode range vindt u de installateur bij u in de buurt die gespecialiseerd is.

De vakdisciplines zijn:
- Gasinstallaties
- Waterinstallaties
- Elektrotechnische installaties
- Centrale Verwarmingsinstallaties
- Luchtbehandeling installaties

ATIBS heeft onderstaande erkeningen die vermeldt staan op
erkendinstallatiebedrijf.nl (postcodegebied 6171 intoetsen en laten zoeken)

Erkenningen [4]

nr

erkenning

techn. beheerder

geb. datum

G17234

EVI Gasinstallaties

J.W.M. Snijders

19-02-1965

L17234

EVI Luchtbehandelingsinstallaties

J.W.M. Snijders

19-02-1965

V17234

EVI Verwarmingsinstallaties

J.W.M. Snijders

19-02-1965

W17234

EVI Watertechnische installaties

J.W.M. Snijders

19-02-1965

 

Heeft u vragen? Kijk eerst bij onze F.A.Q. (veelgestelde vragen)...


 
 
046 - 4262240