Cv ketel cv ketel      
Cv ketel
 
PRODUCTEN
CONTACT
 

CV Ketels

Algemeen
CV of Centrale verwarming wil niets anders zeggen dan verwarmen vanuit een centraal punt. Het belangrijkste punt in de huidige centrale verwarming is de ketel. De ketel zorgt voor verwarming van het water dat naar de radiatoren loopt. Ook voor het warme water naar de keuken en de badkamer wordt vaak de ketel gebruikt (de combiketel).

Ruim keuze aan ketels
Er is tegenwoordig een ruime keuze aan ketels en aanbieders. Globaal gezien kunnen we de ketels in drie groepen indelen:

1. De conventionele combi ketel
2. Hoog Rendement combiketel
3. Verbeterd Rendement combiketel

Combi is de mogelijkheid verwarming en warm watergebruik te combineren. Voor de drie groepen combiketels geldt dat ze allemaal lucht nodig hebben voor de verbranding. Deze verbranding kunnen we onderverdelen in een open verbrandingssysteem en een gesloten verbrandingssysteem.

Indien u wilt kiezen voor een cv ketel dan is dit geen eenvoudige keuze. Verschillende zaken spelen een grote rol. ATIBS adviseert u natuurlijk graag. Maar veruit het meest belangrijke advies willen wij u niet onthouden. Uw CV ketel dient een optimaal comfort te bieden.

Er zijn diverse mogelijkheden voor uw keuze van een CV ketel.

Lees meer informatie over het kiezen van de juiste cv-ketel


 
 
046 - 4262240