Snijders Technisch Bureau Snijders Technisch Bureau      
Snijders Technisch Bureau
 
PRODUCTEN
CONTACT
 

Ventilatie

ATIBS is voor zowel de zakelijke als particuliere markt gespecialiseerd in klimaatbehandeling, ventilatie en airconditioning.

Wat houdt ventileren nu precies in? De meningen zijn verschillend, maar een korte periode het raam openzetten is niet toereikend. De frisse lucht is snel verdwenen en snel hopen vocht en stoffen zich weer op in uw huis. Dit kan weer tot klachten leiden, zoals hoofdpijn, astma en allergische reacties. Daarom is het voor iedereen beter om een constante ventilatie te hebben.

Goed ventileren is de hele dag ventileren!

Voor meer informatie neem contact op.

Meer voordelen van ventilatie
De laatste veertig jaar zijn de meeste nieuwe woningen voorzien van mechanische ventilatie. Hierbij voert een ventilator de binnenlucht continu naar buiten af. Tegenwoordig zijn nieuwe woningen vaak uitgerust met gebalanceerde ventilatie. Daarbij wordt verse buitenlucht mechanisch toegevoerd en de binnenlucht mechanisch afgevoerd.

De aanvoer en de afvoer zijn daarbij in evenwicht (‘balans’). Met het oog op energiebesparing wordt bij gebalanceerde ventilatie gewoonlijk ook warmteterugwinning (‘wtw’) toegepast. Hierbij geeft de af te voeren lucht via een warmtewisselaar zijn warmte af aan de koelere binnenkomende  buitenlucht. Die buitenlucht wordt daardoor voorverwarmd en dat levert energiebesparing op.

Klik hier voor informatie over airconditioning


 
 
046 - 4262240